Dario angyala

Vendégem Dario egy összetett tetoválást álmodott meg magának. Szeretett volna egy fekete szürke tetoválást a felkarjára,  egy kicsi mell és lapocka benyúlással. Küldött egy képet egy angyalos tetoválásról ami Niki Norberg zseniális munkája, valami hasonló pózban szeretett volna egy keresztet tartó angyalt. Ezen kívül egy másik képet, amin egy magába roskadt angyal látható de a szárnyai jobban látszanak; valami hasonló szárnyakat szeretett volna ő is. Küldött egy feliratot ami kb. annyit jelent hogy Soha ne hajts gyorsabban, mint amilyen gyorsan az őrangyalod repülni tud! Valamint egy képet a motorjáról amit szintén magán szeretett volna tudni.

A motor volt az első dolog amiről lebeszéltem. Annyira kis hely maradt volna neki hogy gyakorlatilag lehetetlen lett volna szépen kidolgozni és idővel az apró részletek tuti összefolytak volna.
Elkezdtünk keresni mindkettőnknek tetsző angyalokat, de csak nem leltük az igazit. Majd felvetettem hogy mi lenne ha valami dögös csajt keresnénk akiből csinálhatnánk angyalt. Kiderült hogy neki van is egy kedvenc bikini modellje, Adriana Lima , így kézenfekvő volt, hogy ő lesz a központi figuránk.
Első alkalommal elkészítettem a mellrészre nyúló angyalszárnyat, a vállrészre felkerült az angyallá avanzsált modellünk és még arra is maradt időnk hogy elkezdtem kidolgozni a lapockára nyúló másik szárnyat is.

Következő találkozásunkkor Dario hozott néhány képet arról, hogy milyen keresztet szeretne az angyal kezében látni. Itt jött az újabb probléma, a kéz. Modellünk eredeti fényképén nem látszódtak a kezei, ezek nélkül pedig nehezen tudna tartani bármit is. Ekkor jött a felismerés hogy szükségünk lenne egy kézmodellre és ki más lehetne erre alkalmasabb mint a kísérő, Dario anyukája. Lőttem néhány fotót a kezeiről amik majd tartani fogják angyalunk keresztjét.

A folytatáshoz megvolt a keresztünk, a kezünk ,már csak a feliratot kellett megszülni, de az bizony nem könnyű feladat ha az embernek nem cirill betűs a billentyűzete. Persze aki kellően Bill Gates annak ez tuti pofon egyszerű ujjgyakorlat, nekem viszont  beletelt vagy fél órámba míg összeollóztam a szöveget 3 különböző cirill betűs táblázatból.

A nap hátralevő részében már csak  fel kellet varázsolni a terveket. Vendégem ismét hősiesen tűrte az bőrét égető órákon át tartó maszatolást. Két alkalomból készült el a minta, összesen kb. 12 óra alatt. Mint minden fekete szürke mintámnál most is  gray wash technikát (hígított fekete) alkalmaztam. Fantasia festéket használtam 5 különböző hígításban. Az kis részleteket 1205RL és 1209RS a nagyobb felületeket 1209RMG 1017RMG tűkkel oldottam meg. Az összes felszerelést a Sebi Tattoo Supplies biztosította.