Tetoválás utókezelése

Ha már elszoktál attól, hogy hosszú szövegeket olvass, akkor itt egy videó, amiben megnézheted, hogy szerintünk hogy néz ki a helyesen végrehajtott tetoválás utókezelése:

Read More

Tetoválás előtt

Sokan kérdezik tőlünk, főleg az első tetoválást késszíttetők, hogy mit is kell csinálniuk mielőtt jönnének? Mivel és hogyan kell készülniük?

Ha már elszoktál a hosszú, összetett mondatok olvasásától és értelmezésétől, akkor kattints a videóra és nézd meg a lényeget:Mit csináljak tetoválás előtt?

Read More

Mennyire fáj a tetoválás?

Nem titok, hogy kissé fájdalmas. Ezen nincs mit szépíteni, hiszen tűvel masszírozzák a bőrödet. De hogy mennyire szenvedsz az sok mindentől függhet.

Read More

Piercing utókezelése

A piercing gyógyulása 80-90%-ban az utókezelésen múlik, ami egy türelemjáték, ezért érdemes nagy gondot fordítani rá. Ha azt szeretnéd, hogy gyorsan és szépen gyógyuljon a testékszered néhány fontos alapszabályt be kell tartanod.

Read More

Piercing előtt

Sokan kérdezik, főleg az első testékszer behelyezése előtt, hogyan kell készülniük a nagy napra, mivel kell készülni Piercing előtt?

Read More

Hogyan csökkenthető a fájdalom?

Sokan félnek piercinget vagy tetoválást készíttetni, mert rettegnek a rájuk váró kíntól. Szerencsére ma már rengeteg termék kapható, melyekkel szinte fájdalommentesen vészelhető át a beavatkozás. Nézzük, hogyan csökkenthető a fájdalom…

Read More

Betűk forradalma

A tetoválás hőskorában az is elég volt, ha egy felirat nem nézett ki túl bénán és ha a betűk viszonylag egyforma méretűre sikerültek az már minőségnek volt mondható. Ezek voltak az ÜSS, BÜN AZ ÉLET, ANYÁM és egyéb klasszikusok. Innen indult a betűk forradalma…

Read More

Hogyan válassz magadnak tetoválót?

Egyre nehezebb megtalálni a megfelelő mestert. Szándékosan használtam a mester szót, mert nem elég csak elkészíteni egy mintát, ami olyan amilyen, abba bele kell pakolni a lélek egy darabját. Keressük együtt a Szent Grált, hogyan válassz magadnak tetoválót?

Read More
Üzenj Most