Piercing előtt

Sokan kérdezik, főleg az első testékszer behelyezése előtt, hogyan kell készülniük a nagy napra, mivel kell készülni Piercing előtt?

Néhány alapszabály

Első és legfontosabb: ha bizonytalannak érzed magad, vagy még időre lenne szükséged, szólj bátran, senki nem fog haragudni, ha el kell halasztani az időpontodat.

Kérlek tájékoztasd pierceredet az esetleges problémaforrásokról: bármilyen fertőző betegség, cukorbetegség, hepatitis, terhesség, szoptatás, vériszony, tűfóbia, allergia stb. Fontos, hogy tudjon ezekről, mert ha pl. cukorbeteg vagy és elgyengülnél, nem fog cukorral tömni.

Nagyon fontos, hogy ne éhgyomorra menj piercinget szúratni. Alacsony vércukorszint mellett, nagyobb az eszméletvesztés esélye.

Szintén fontos, a megfelelő hidratáltság, különösen a nyári időszakban. Ha esetleg szomjasnak érzed magad, kérlek jelezd, hiszen ez könnyen orvosolható.

Érdemes felkészíteni szervezetedet az ékszer befogadására. Fogyassz sok C-vitamint, erősítsd meg immunrendszered, ezzel a gyógyulási idő is lerövidülhet.

Ha nem tűvel, hanem pisztollyal lőnék be az ékszered, érdemes elgondolkodnod, hogy a megfelelő helyen vagy-e. Erről bővebben itt olvashatsz.

Bízd magad a pierceredre, engedd, hogy tanácsot adjon, ő tudja melyik helyre milyen és mekkora ékszert lehet problémamentesen behelyezni. Ne kételkedj szaktudásában és tapasztalatában, hiszen a legjobbat akarja neked.

Az ékszerek, gyógyulás után, szabadon cserélhetők. Ha szükséges, a piercered ebben is örömmel fog neked segíteni.

Hülye kérdés nem létezik. Akár az időpont előtt, vagy az ékszer behelyezése után lenne bármi kérdésed, ki vele bátran, örömmel válaszolunk a legfurább kérdésekre is. Ha valamiben bizonytalan lennél, esetleg valamit nem érzel komfortosnak szólj és igyekszünk megoldani.

Ha az utókezelésben valami nem tiszta, kérdezz bátran, vagy olvass utána itt.